当前位置: 首页 > 肉丸的做法大全 > 正文内容

2017年高考英语真题及答案

作者: 湘鄂情菜谱   来源湘鄂情菜谱    发布时间2019-03-16

  新课标背景下,高考英语真题的题型也不断变化,但是完型填空一直被沿用到现在。下面是学习啦小编为你整理关于2017年高考英语真题及答案的内容,希望大家喜欢!

  第一部分:听力(共两节,满分30分)

  做题时,先将答案标在试卷上,录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答

  案转涂到答题卡上。

  第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出

  最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你都有5秒钟的时间阅读题目;听完

  后,你都有5秒钟的作答时间。每段录音材料仅读一遍。

  例:How much is the shirt?

  A.£19.15 B.£9.18. C.£9.15.

  答案是c。

  1.How many eggs will the woman prepare?

  A 20 B.30. C 300.

  2.Where does the conversation probably take place?

  A.On a plane. B Ina hotel. C,Ona train.

  3.What's the man's opinion on advertisements?

  A They should be limited. B.They are really annoying. C.They are acceptable

  4.What does the man like most about 2016?

  A Getting a house. B.Packing and unpacking. C Moving constantly

  5.Whatis the woman's plan?

  A To start her own business.B. To be a college professor. C.To major in education.

  第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段录音材料读两遍。

  听第6段材料,回答第6、7题。

  6. What is the probable relationship between the speakers?

  A. Relatives B.Doctor and patient C Husband and wife.

  7.What happened to Eli?

  A. He passed away. B He was injured seriously. C.He gota heart attack.

  听第7段材料,回答第8、9题。

  8 What class does Mary have this morning?

  A Botany. B Spanish C.Geography.

  9. Why did Olivia stay up painting?

  A. She intended to get good grades

  B. She wanted to earn a scholarship

  C She thought she was more creative.

  听第8段材料,回答第10至12题。

  10. Where does the woman come from?

  A. Singapore B America. C.Thailand.

  11. What do we know about the man?

  A. He will fly to New York during the vacation

  B. He prefers to travel to a smaller place

  C. He has travelled a lot in Thailand.

  12. Why is the woman ina hurry?.

  A.To catch her flight. B To givea lesson. C.To grade papers

  听第9段材料,回答第13至16题。

  13. Who is the woman?

  A A hotel manager B.Acoach driver C.Atravel agent.

  14. What happened to the man first?

  A. The coach broke down. BHis demand was rejected. C.His room was in a mess.

  15. What does the man complain about?

  A.Impolite hotel cleaners. B Bad sevice and poor food. C.Noise downstairs

  16. How does the man feel about the woman's apology?

  A. Satisfactory B.Sincere C Annoying.

  听第10段材料,回答第17至20题。

  17. Whatis the program about?

  A. Travel. B.Culture. C.Food.

  18. What does thejoke mean?

  A.People tip differently B Americans are generous. C.French people are mean

  19. How much do Americans usually tip?

  A. Less than l0%. B About 15% C More than 20%

  20. What can we learn from the program?

  A.Tipping is uncommon in Brazil.

  B. Tipping is the No.l important thing.

  C. Tipping is nota must in British cafes.

  第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)

  第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)

  阅读下面短文,从每题所给的A. B.C和D四个选项中,选出最佳选项。

  A

  Schedule a Tour

  University of South Carolina (USC) is famous for its warm southern hospitality(好客)Schedule a visit and feel it in person. Our walking tours are led by current students, calledUniversity Ambassadors, who are looking forward to telling you what it's like to live and studyin USC. Our walking tours run Monday through Friday and most are around 2 hours. Theuniversity will be closed on Tuesday, July 4, 2017 in observance of the holiday.We welcome your visit year round and will be ready for you, rain or shine. Please refer to the list

  below to determine which tour is best for you and remember to book at least two weeks inadvance.

  21. Whyis USC closed to visitors on July 4?

  A. To prepare a tour. B. To update i滨州癫痫专科医院在哪里ts website.

  C. To celebrate the holiday. D. To encourage a self-guided walk.

  22. Who does Admitted Student Day target?

  A. AU visitors to USC. B. Those applying for fall 2017.

  C. Independent consultants. D. Those admitted for fall 2017.

  23. How can you cancel a scheduled visit?

  A. By turning to University Ambassadors. B. By visiting USC Visitor Center.

  C. By emailing cvisits@mailbox,sc.edu. D. By registering once again.

  24. If a 15-people group requests a summer visit, they need to .

  A. submit Group Visit interest Form B. email visior@mailbox.sc.edu

  C. call 800-922-9755 D. check out Virtual Tour

  B

  Dearest darling girl,

  Today is the beginning of the next stage in your life. We head off to your new home atStanford. Where do I start in telling you how proud I feel to be called Mummy by you? We'velaughed at how you burst into this world with a scowl on your face, how determined you havealways been right from feeding ! yourselfto making big decisions for your life. There were daysduring your illness that I wasn't sure you had the will to make it. Telling you that you needed towant to get better was the hardest and yet the greatest day. From that day you took responsibility and decided you wanted to beat anorexia(厌食症).

  I don't think I've ever felt so proud ofyou as when you came home to say that you wanted togo to West Africa between school and university. You chose to go alone, and to raise the moneyyourself. You have such strength of character and determination. It is at times hard to believe thatyou are only 18. You experienced something in that month that few dare experience in a lifetime.

  So, Viv, here are my words ofwisdom to you as you start your next big adventure. The worldis a beautiful place but often a few things can make it seem difficult. God's temple is made oflove.It's man's temple that is built of stones. Open your heart to goodness and never ever let negativepeople or thoughts take hold of you. As Minor Myers put it, "Go into the world and do we’ll. Butmore importantly, go into the world and do good:'

  It is true that with every passing day, I will grow older and weaker. A day may come when Iwill become forgetful. But even then, you with your bright smile, will light up my heart.

  Your Alo

  25. What can be learned from the first paragraph?

  A. She was once a trouble maker. B She's a freshman in Stanford.

  C. She relies on her parents a lot. D. She was defeated by anorexia.

  26. Why did Viv go to West Africa?

  A. To do what others dare not. B. To show her determination.

  C. To get money for school fees. D. To go on an adventure by herself.

  27. Whatis Alo's advice for Viv?

  A. To be a positive and kind person. B. To avoid the negative part oflife.

  C. To be cautious of cold-hearted people. D. To explore the beauty of the world.

  28. How did the author feel when writing the letter?

  A. Amused and thankful. B. Pleased and satisfied.

  C. Cheerful and relieved. D. Concerned and anxious.

  C

  Life may have evolved on at least three planets within a newly discovered solar system 39light years from Earth. Astronomers at the NASA have discovered no less than seven roughlyEarth-sized worlds orbiting a dwarf star in the system. Scientists had previously identified a tinynumber of"exoplanets", which are believed to have the qualities needed to support life. However, the new system contains an unprecedented(前所未有) number of Earth-sized, probably rocky planets, and is being acknowledged as an "accelerated leap forward" in the search for extraterrestrial (外星球的)life.

  Three of the new planets are said to be particularly promising because there might existoceans. Thomas Zurbuchen, associate administrator of NASA, told a press conference inWashington: "This gives us a hint that finding a second Earth is not a matter of 'if', but 'when'."

  The planets were discovered using NASA's Spitzer Space Telescope, which was able to trackhow fast each of the planets crossed the star Trappist-l and completed an orbit. From th资阳哪家医院治疗癫痫病最好is the research team calculated how far the planets were from their star, and therefore how likely they areto be habitable.

  NASA's Hubble Space Telescope is already being used to search for atmospheres around theplanets. Future telescopes, including the proposed European Extremely Large Telescope and theJames Webb Space Telescope, may be powerful enough to discover markers of life, such asoxygen in the atmospheres ofexoplanets.

  Astronomers believe there could be as many as 40 billion potentially habitable worlds in our

  galaxy, the Milky Way. ProfZurbuchen said that now was a "gold-rush phase" in the search for

  these exoplanets.

  29. What makes the new discovery significant?

  A. Ample markers oflife B. The potential to support life.

  C. Great distance from Earth. D. The search for extraterrestriallife.

  30. What helps explore atmospheres around the exoplanets?

  A. Spitzer Space Telescope. B. Hubble Space Telescope.

  C. European Extremely Large Telescope. D. James Webb Space Telescope.

  31. What may be the best title for the text7

  A. New Solar System Found B. Second Earth Discovered

  C. Why to Explore Outer Space D. Gold-Rush Stage to Come

  D

  Why do we read poetry? First obvious one: because we enjoy it. The only other reason is for

  academic purposes, and that's not why this is here.

  Many of us read poetry simply because we often feel depressed and hopelessly lost, and inpoetry we see how beautiful and strange everything is. So in that way poetry calms our anxiety.

  There are many different kinds of poems. They are not all calming. Some poems make meanxious, angry, scared, and sad, which is why I value them As a reader, I want a full meal, not justdessert. I want the sweet and the bitter. Often, I read poetry when I'm already relaxed. In fact, Iread more when I'm not stressed out.

  Here are the main reasons I respond to poetry, as far as I can tell. Metrical(格律的) poems are about setting up rules and then bending them. Usually. this is done by setting up a rhythm andthen violating it or almost violating it. And then returning to Lt again. This satisfies my desire fororder and also my desire for testing boundaries:

  Poetry plays with language and often slams words together in surprising ways. which isthrilling the way food can be when the chef has paired ingredients you never thought would tastegood together but somehow do.

  Many poems are dense. Words mean two or three things at once and lots of suggestions arepacked between the lines. This is intellectually inspiring and it allows me to read the same poemover and over always finding new things in it

  And, of course, there's the subject matter. It interests me just as it would if the same subjectwas explored ina story or essay. Not all poems interest mein this way, but then not all stories andessays do, either.

  32. What kind ofpoems does the author probably enjoy reading?

  A Academic poems. B Valuable poems.

  C. Poems that calm readers down. D Poems that arouse feelings.

  33. What does the underlined word "it" in Paraglaph4 refer to?

  A. Setting up a rhythm B.Poetry. C.Violating rules D.Rhythm.

  34. Why does poetry appeal to the author'?

  A. It plays with words. B It sounds surprising

  C.It is rich in meaning. D It is filled with new ideas.

  35. What can we infer from the text?

  A The author doesn'tlike all the essays. B Reading poems requires patience.

  C. The subject countsa lot to the author. D. Writing poems is similar to cooking.

  第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)

  根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多

  余选项。

  How to Write Product Descriptions Like a Professional

  Whenever you sell any type of product, you have to convince someone why they shouldmakea purchase.__ 36 You can hire8 product description writing service or you can dealwithit yourselfWe believe writing a convincing copy is the key. Here's how to write productdescriptions like a professional.

  ●Read the Best Copy

  You can't writ河南辉县市人民医院癫痫科好不好e a description until you know how experts are doing it.__37 .Using Amazon is an ideal method to find the best-sellers in your category. If they've reached the list ofbest-sellers they're doing something right

  ● 38

  Normally, the specifications provided by the producer give you the bare facts about theproduct and nothing else.__ 39 Ask the producer to talk to you about their product. Get thefacts from 8 human and you'll discover the heart behind the product. This is what you need topresent to potential customers.

  ●Cut Down

  __ 40 It doesn't matterifyou produce a long story about how smooth the materials are orhow the product is createdin detail. It's always easier to cut everything down. Of course it alwaystakes practice to get this right.

  Writing a persuasive product description requires a lot oftime and effort. Multiple drafts areoften needed to find the best words for the job.

  A. Consult the producer

  B. Begin the first draftcarefully

  C .There's no soul to these statistics

  D.Speak to someone you trust about your ideas

  E. Look at your chosen field and find the best-sellers

  F. Don't write a 50-word product description immediately

  G .You need to get your product description right in order to do this

  第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)

  第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

  阅读下面短文,从短文后各题所给的A. B.C和D四个选项中,选出可以填入空白

  处的最佳选项。

  Sometimes you meet an ordinary person doing something extraordinary. Ona recent trip Imet Normand Gallant. Normand is someone you could pass on the street and 41 notice buthe is a very specialperson who___ 42 recognition.

  Norm lives in a remote area far from the__ 43 big hospital, so when his wife__ 44

  cancer several years ago, Norm was faced with a four hour__ 45to where she could be treated. That meant lots of 46 for meals, fuel, hotels and so on. Butin the end the cancertook his wife 47

  Norm was obviously__ 48 by his wife's passing, but he was also very angry,__ 49he realized that other people were__ 50 the same sorts of hardships. He wanted to dosomething but he didn't want to give money to the__ 51 that support cancer research because hedidn't know how much would actually get to the researchers. What he did was to 52 parties.

  About every three weeks on Saturday evenings, there is a party in Norm's garage. There ismusic and dancing, and 53 during the evening Norm tells about a family who are having difficulties 54 the cost of supporting a cancer patient undertaking 55 far from home.Then a honey-pail is passed around and the money 56 , every cent ofit goes 57 tothat family.

  Norm's personal loss has 58 an act of kindness that honors the 59 ofthe wifehe has lost. Wouldn't it be _60 ifwe had more people in the world like Normand Gallant? He makes the world a better place.

  41. A.often B.ever C.always D.never

  42. A. deserves B. dislikes C. avoids D. achieves

  43. A.best B.nearest C.cleanest D.cheapest

  44. A. discovered B. cured C. examined D. developed

  45. A.flight B.walk C.drive D.wait

  46. A. trouble B. expense C. efforts D. preparations

  47.A. anyway B. somehow C. meanwhile D.instead

  48. A.impressed B. stricken C. moved D. terrified

  49. A.if B.although C.before D.because

  50.A. understanding B. questioning C. facing D. settling

  51. A. doctors B. families C. organizations D. hospitals

  52. A.attend B.promote C.throw D.enjoy

  53. A. at some point B. by this means C. for some reason D. in this case

  54. A. calculating B. decreasing C. budgeting D. meeting

  55. A. research B. treatment C. responsibility D. risk

  56. A. collected B. distributed C. saved D. deposited

  57. A. gradually B. smoothly C. directly D. explicitly

  58. A. served as B. resulted from C. gone through D. contributed to

  59. A.memory B.recovery C.cancer D.kindness

  60. A. interesting B. nice C. precious D. meaningful

  第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)

  第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)

  阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正癫痫病患者如何选择治疗方法确形式。

  Little Free Library is a nonprofit organization that inspires a love for reading and buildscommunity. It is also referred to__ 61 neighborhood book exchanges around the world This is a creative idea 62 (think) up by Todd Bol and Rick Brooks in 2009, whichseeks__ 63 (put) small book exchange boxes right in front of a house or on a street comer tooffer free books to 64 (member) of the local community. Mini libraries of all shapes andsizes exist, from a 65 (bright) painted wooden house to a library based on Doctor Who'sTARDIS.

  66 makes the idea so special? Their website states: "Little Free Libraries have aunique, personal touch and there is an understanding that people are sharing their favorite bookswith their community, These are not just any old books__ 67 a carefully organized collection.Besides, the library 68 (it) is a piece ofneighborhood art!"

  Through Little Free Libraries, millions of books 69 (exchange) each year among readers of all ages and backgrounds. They also play an important role in remote areas by__ 70(provide) access to books and encouraging a love for reading.

  第四部分:写作(共两节,满分35分)

  第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)

  假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。

  删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

  注意:1每处错误及其修改均仅限一词;

  2只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

  Iliked cycling very much.At age of twelve,my father bought me a bikeas a birthday gifts

  and taught me how to ride.Every time my father took him out for practice,my little brother

  would come along. One day, we were practicing while suddenly my brother screamed to help

  When we rushed to him,we saw a snake wind arounda frog tightly.I beg my father to save the

  frog. Immediate he picked it up a long stick,trying to drive the snake away. About two minutes

  later, the frog was set loose,what made us so happy.

  第二节书面表达(满分25分)

  假定你是李华,你校在3月22日“世界水日”来临之际将举办系列活动。请写封邮

  件给学校英语外教Green,请他为本校学生开设讲座。邮件的内容包括:

  1.讲座主题:废水处理与利用:

  2.讲座目的:

  3.讲座时间及时长。

  注意:

  1.词数100左右:

  2.可以适当增加细节,以使行文连贯;

  3.不得透露考生本人所在学校及个人真实信息。

  第一部分:

  1.C2.A 3.C 4.A 5.C 6.A 7.C 8.A 9.C 10.B

  11.B l2.B 13.C 14.A l5.B l6.C 17.B18.A 19.B 20.C

  第二部分:

  21.C 22.D 23.C24.A 25.B 26.D 27.A 28.B 29.B 30.B

  31.A 32.D 33.D 34.C 35.C 36.G 37.E 38.A 39.C 40.F

  第三部分:

  41.D42.A 43.B 44.D 45.C 46.B 47.A 48.B 49.D 50.C

  51.C 52.C53.A 54.D 55.B 56.A 57.C 58.D 59.A 60.B

  61. as 62.thought 63.to put 64.members 65. brightly

  66. What 67.but 68.itself 69.are exchanged 70. providing

  第四部分:

  第一节:

  第二节

  One possible version

  Dear Mr. Green,

  With World Water Day around the corner, our school is planning a series of activities. I'm writing to invite

  you to give us a lecture on the topic of wastewater disposal and utilization.

  The lecture will be held in our School Hall from 4:00 t0 5:30 0n the afternoon of March 19. We hope it can

  arouse students' awareness of water crisis as well as develop the habit of water recycling. If everyone can make good use of water, we together can make a big difference.

  I would be grateful if you could accept my invitation. I'm looking forward to your early reply.

  Yours,

  Lihua

猜你感兴趣:

1.

2.

3.

4.

5.

栏目热点